Erasmus University Rotterdam
Psychology
Pre-master

Universiteit Erasmus University Rotterdam Psychology Pre-master

Statistiektoelatingstoets masterjaar 2022-2023 - Groep 1 (Nederlands)

Geiske

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je statistiektoelatingstoets voor het masterjaar 2022-2023.


Geiske behandelt in de training de belangrijkste concepten uit de eerdere statistiekblokken 1.3 en 2.2. Er wordt verwacht dat 2.5 ook nog in mindere mate terug kan komen op de statistiektoelatingstoets, echter om deze reden komt dit blok in de training niet aan bod. Deze training is iets anders opgebouwd dan andere trainingen, de focus ligt op herhaling van de theorie en minder op het oefenen. Geiske zal jullie kennis boosten met deze training en het is vergelijkbaar met een heel uitgebreid hoorcollege.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 50 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie NIET van toepassing, omdat het geen regulier tentamen betreft en omdat er geen herkansingsmogelijkheid is.


Iedereen die toelaatbaar is voor de master ontvangen vóór 14 mei een uitnodiging voor de deelname aan de toelatingstoets. Deze toets zal plaatsvinden op 31 mei 2022 van 13:30-16:00 uur op de campus. De toets zal bestaan uit twee onderdelen: een statistiektoets, hier zal deze training op gericht zijn, en een motivatievragenlijst, hier zal de training niet op ingaan. Daarnaast zijn je resultaten van zowel het vakkencluster als het practicumcluster uit Bachelor jaar 1 en 2 ook van belang bij de selectieprocedure.


Disclaimer: Dit is de eerste keer dat deze toelatingstoets van toepassing is en dus ook de eerste keer dat deze training georganiseerd wordt. In deze training wordt dus alles herhaald van de voorgaande vakken waarvan wij denken dat deze relevant zijn voor de toets. Wij hebben echter geen inzicht in de daadwerkelijke toelatingstoets.

  • Totaal159.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Digitale tentamenbundel Statistiektoelatingstoets masterjaar 2022-2023

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Dit zal een combinatie zijn van de tentamenbundels van 1.3 en 2.2. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.  • Totaal30.00

Hardcopy tentamenbundel Statistiektoelatingstoets masterjaar 2022-2023 (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Dit zal een combinatie zijn van de tentamenbundels van 1.3 en 2.2. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie! Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.  • Totaal30.00