Erasmus University Rotterdam
Geneeskunde
2A: Oncologie

Universiteit Erasmus University Rotterdam Geneeskunde 2A: Oncologie

2A1 - Groep 1 (2021/2022)

Merel

In deze training word je in 15 uur voorbereid op je tentamen voor 2A1. Merel behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


Deze training wordt verzorgd door Merel. Merel is een van onze absolute topdocenten met inmiddels alweer ruim 2,5 jaar ervaring in het lesgeven. Merel heeft veel kennis van thema 2A1 en zij wordt voor dit vak gemiddeld beoordeeld met een 8,8!

  • Totaal189.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

2A2 - Groep 1 (2021/2022)

Maud

In deze training word je in 15 uur voorbereid op je tentamen voor 2A2. Maud behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


Maud is een vrolijke en leergierige masterstudente Geneeskunde. Ze is erg gedreven, doet veel voor de studenten in haar les en heeft een leuke manier van lesgeven. Dit alles maakt haar een echte topper! Maud werd voor thema 2A2 gemiddeld beoordeeld met een 8,6!

  • Totaal189.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek