Erasmus University Rotterdam
Geneeskunde
1IT: Integratietoets

Universiteit Erasmus University Rotterdam Geneeskunde 1IT: Integratietoets

Integratietoets jaar 1 - Groep 1

Jay

In deze training word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor de Integratietoets van jaar 1. Jay behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Jay geeft een groot deel van de eerstejaars vakken bij TentamenTrainingen.nl! Hij is dan ook een docent met een goede achtergrond om jullie voor te kunnen bereiden voor de Integratietoets. Jay wordt hoog beoordeeld voor alle vakken die hij bij ons geeft, waarschijnlijk mede veroorzaakt door de hoge cijfers die hij heeft gehaald voor tentamens tijdens de bachelor!


LET OP: bij deze tentamentraining zal geen tentamenbundel worden gemaakt in verband met het wisselende karakter van deze toets per jaar.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek