Erasmus University Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie
Inleiding Data-Analyse

Universiteit Erasmus University Rotterdam Economie en Bedrijfseconomie Inleiding Data-Analyse

Inleiding Data-Analyse - Deeltoets - Groep 1 - Nederlands

Maarten

In deze training word je in 6 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Data-Analyse.


Maarten behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les als je ook de training voor de deel/eindtoets volgt. Deze training wordt digitaal live gegeven via zoom!


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


  • Totaal69.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Data-Analyse - Eindtoets - Groep 1 - Nederlands

Maarten

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Data-Analyse.


Maarten behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. Deze training wordt digitaal live gegeven via zoom!


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing als je ook de training voor de deel/eindtoets volgt.


  • Totaal139.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Inleiding Data-Analyse (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


  • Totaal35.00