Erasmus University Rotterdam
Econometrie & Operationele Research
Matrix algebra

Universiteit Erasmus University Rotterdam Econometrie & Operationele Research Matrix algebra

GRATIS masterclass - Matrix algebra

Jasper

Start het 2e blok goed door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Matrix algebra! TentamenTrainingen.nl organiseert een gratis Masterclass voor Matrix algebra die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten. In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Matrix Algebra - Endterm - Groep 1 - Nederlands

Jasper

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je (her)tentamen voor Matrix Algebra.


In de training worden de belangrijkste concepten behandeld en worden al je vragen beantwoord door een docent. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


  • Totaal139.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Matrix Algebra (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00