Erasmus University Rotterdam
Rechtsgeleerdheid
1.3 Inleiding Strafrecht

Universiteit Erasmus University Rotterdam Rechtsgeleerdheid 1.3 Inleiding Strafrecht

1.3 Digitale training Inleiding Strafrecht - Herkansing

Maarten

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen voor Inleiding Strafrecht.


De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.

  • Totaal139.00

Deze training zit helaas vol

1.3 Digitale tentamenbundel Inleiding Strafrecht

In deze digitale tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


  • Totaal17.95

1.3 Hardcopy tentamenbundel Inleiding Strafrecht

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal19.95

GRATIS digitaal voorproefje tentamenbundel Inleiding Strafrecht

In dit eerste deel van de tentamenbundel van Inleiding Strafrecht vind je de stof van week 1 van dit vak inclusief enkele oefenvragen! Je kan er hier gratis eentje bestellen!


Je tentamenbundel wordt zo snel mogelijk na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Wij streven ernaar dit binnen 24 uur te doen. Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze gehele tentamenbundel gratis als onderdeel van je training.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal0.00