Erasmus University Rotterdam
Bedrijfskunde
Statistische Methoden en Technieken

Universiteit Erasmus University Rotterdam Bedrijfskunde Statistische Methoden en Technieken

De SMT Methode 2021

LET OP: DIT VAK WORDT NIET MEER GEGEVEN! VOOR TILBURG STATISTIEK VOOR PREMASTER, NAVIGEER OP DEZE WEBSITE NAAR TILBURG UNIVERSITY -> PREMASTER -> STATISTICS.


De SMT Methode 2021 is dé methode van Guus Bok waarmee je leert over SMT. Je hebt geen voorkennis nodig en kunt meteen aan de slag. Dit is het laatste jaar dat het vak SMT in de oude vorm wordt getentamineerd. In 2020 was het tentamen online, waardoor de manier van vragen iets veranderd is. De SMT Methode speelt hierop in, door rekening te houden met deze manier van vragen en de nieuwe inhoud die naar voren is gekomen. Ook zijn er weer foutjes uit de oude versie gehaald, en worden een aantal onderwerpen uitgebreider uitgelegd. De SMT Methode biedt een stapsgewijze beproefde methode, die op een leuke manier wordt gebracht, zodat jij SMT goed kunt aanpakken en halen.


Guus hielp met zijn Statistiek-samenvattingen en lessen al meer dan 10.000 studenten in heel Nederland aan een voldoende!


Let op: Door het boekje te bestellen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, en met de voorwaarden omtrent auteursrecht en het verbod op verspreiding van dit boekje.


De prijs van dit boekje is inclusief druk- en verzendkosten en 9% BTW. Voor sms notificatie over je verzending geef je je nummer als volgt op: 0031612345678.


Wij versturen deze tentamenbundel iedere dinsdag en vrijdag, houd hier rekening mee bij het bestellen van het boekje. Wegens het Coronavirus zijn er momenteel vertragingen bij PostNL. De verzending van deze tentamenbundel kan dus langer duren dan gewoonlijk.

  • Totaal25.00