Erasmus University Rotterdam
Bedrijfskunde
Statistics

Universiteit Erasmus University Rotterdam Bedrijfskunde Statistics

De Statistics Methode 2021

Van Guus Bok, de maker van de enorm succesvolle ‘SMT Methode’ verschijnt dit jaar 'de Statistics Methode 2021'! Dit is dé samenvatting die ervoor gaat zorgen dat jij zo effectief mogelijk het vak 'Statistiek’ voor Bedrijfskunde haalt. In 'de Statistics Methode 2021' komt alles aan bod wat je moet kunnen voor het tentamen in één compleet boekje. Je wordt op een systematische manier met leuke voorbeelden door de onderwerpen geleid. Hierbij oefen je veel, zowel met oefenvragen in het boekje als met echte tentamenvragen. Hierdoor word je zorgvuldig getraind op het halen van het tentamen.


Guus hielp met zijn Statistiek-samenvattingen en lessen al meer dan 10.000 studenten in heel Nederland aan een voldoende!


Let op: Door het boekje te bestellen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, en met de voorwaarden omtrent auteursrecht en het verbod op verspreiding van dit boekje.


De prijs van dit boekje is inclusief druk- en verzendkosten en 9% BTW. Voor sms notificatie over je verzending geef je je nummer als volgt op: 0031612345678.


Wij versturen deze tentamenbundel iedere dinsdag en vrijdag, houd hier rekening mee bij het bestellen van het boekje. Wegens het Coronavirus zijn er momenteel vertragingen bij PostNL. De verzending van deze tentamenbundel kan dus langer duren dan gewoonlijk.

  • Totaal25.00